548

Revista presei. Tinerii ies la protest: „Nu vrem alianţă PLDM-PCRM“

 
Mihai Ghimpu: „Plahotniuc îşi are păcatele sale şi Filat îi foloseşte numele pentru imagine",Apartamentele noi vor costa cu 12% mai mult, mai anunţă PublikaTV,Tinerii ies la protest: Nu vrem alianţă PLDM-PCRM sunt principalele subiecte de astăzi.
 
„Tinerii ies la protest: Nu vrem alianţă PLDM-PCRM", anunţă PublikaTV. Un grup de tineri se mobilizează pe internet pentru a proteja integritatea Alianţei pentru Integrare Europeană - 2. Aceştia au anunţat că se vor aduna, aproape de începutul şedinţei Parlamentului, în faţa Palatului Republicii. Iniţiatorii flash mob-ului spun că protestul va fi legal şi paşnic. Tinerii se declară împotriva alianţei PLDM-PCRM şi împotriva celor care-şi iau angajamente şi nu le duc la bun sfârşit.
 
Scumpirile în lanţ continuă: Apartamentele noi vor costa cu 12% mai mult, mai anunţă PublikaTV. Apartamentele noi vor costa cu 12 la sută mai mult. Majorarea este motivată prin creşterea preţurilor pentru materialele de construcţie, afirmă preşedintele patronatelor de profil. Pavel Caba precizează că scumpirea locuinţelor vizează doar apartamentele ce urmează să fie construite, nu şi cele care deja au fost edificate.
 
Răpire sau reţinere? MAI: Femeia băgată cu forţa într-un Mercedes a fost reţinută pentru furt este subiectul pe care îl puteţi găsi la PROTV. O femeie din Străşeni a fost luata cu forta din faţa Universităţii Tehnice de către un poliţist şi un bărbat în civil. Incidentul a fost surprins de un activist Curaj tv, iar imaginile au fost plasate pe internet. Ministerul de Interne afirmă că femeia a fost reţinută pentru furt.
 
Mihai Ghimpu: „Plahotniuc îşi are păcatele sale şi Filat îi foloseşte numele pentru imagine" este subiectul pe care îl găsiţi în ziarul Timpul.
 
adevarul 

0