578

Eduard Musuc: Sunt discutii, dar intre PLDM si PCRM nu exista o alianta

  Deputatul comunist sustine ca nu exista o alianta intre comunisti si liberal-democrati, mentionand ca sunt doar discutii. Eduard Musuc a facut aceasta declaratie asistand de Hramul orasului la un meci de tenis cu participarea fiicei sale. Asta desi ieri se arata impotriva amanarii sedintei parlamentului care urma sa aiba loc astazi.

Totodata, deputatul PCRM a argumentat votul comun PCRM-PLDM de demitre a sefului SIS ca un act de solidaritate.

In context, deputatul se arata convins ca o solutie pentru depasirea crizei politice poate fi gasita in cadrul Parlamentului printr-un compromis larg, care ar permite asigurarea stabilitatii, Musuc evitand sa dea un exemplu concret. 

Comunistul nu a ezitat sa arunce si sageti la adresa colegilor din parlament. "Poate ca AIE nici nu a existat. Am observat cum in ultimele luni insusi liderii AIE se certau intre ei. Alianta practic nu exista", a mai spus Eduard Musuc.

Anterior si liderul PLDM Vlad Filat a dezmintit acuzatiile colegilor de Alianta, mentionand ca votul comun PLDM-PCRM de demitere a lui Gheorghe Mihai a avut loc din cauza neprofesionalismului cu care a actionat SIS-ul in cazul atacurilor raider.
 
ProTV.md
0