...am o instaleashca (setup wizard) dupa ce o deschid...вся репликаOllyDbg
OllyDbg
...am o instaleashca (setup wizard) dupa ce o deschid...вся репликаsetupul e generat de catre InnoSetup? daca da.. atunci stiu ca parola pe care o cere.. e pentru a decripta resursele :))) adica putzin te va ajuta un dbg
setupul e generat de catre InnoSetup? daca da.. atunci stiu ca parola pe care o cere.. e pentru a decripta resursele :))) adica putzin te va ajuta un dbg
nushtiu de ce utilit e generat da scrie "setup wizard'
deem3n...OllyDbg...вся репликаda pentru asta pahodu tre sa shtii asambleru ???
da pentru asta pahodu tre sa shtii asambleru ???
pentru a va inchipui priviti imaginea
balaur11...pentru a va inchipui priviti imaginea...вся репликаTipa ai sters mai sus si te-ai praibit mai jos ? (rofl)(rofl)(rofl)Moldavian Legislation )arunca pe ntend@mail.ru si iti spun parola.
Tipa ai sters mai sus si te-ai praibit mai jos ? (rofl)(rofl)(rofl)Moldavian Legislation )arunca pe ntend@mail.ru si iti spun parola.
lосаlhost...Tipa ai sters mai sus si te-ai praibit mai jos ? (rofl)(rofl)(rofl)...вся репликаce teai clarificat ? ai gasit parola ?dupa cum am spus pentru a face update la BD depe net mai trebuie inca o parola si user (da ia in program nui)ap spuso asha pentru siguranta !
ce teai clarificat ? ai gasit parola ?dupa cum am spus pentru a face update la BD depe net mai trebuie inca o parola si user (da ia in program nui)ap spuso asha pentru siguranta !
balaur11...ce teai clarificat ? ai gasit parola ? dupa cum am...вся репликаEu nu am primit nimic.Adica nu am primit softul :)
Eu nu am primit nimic.Adica nu am primit softul :)
nushtiu de ce utilit e generat da scrie "setup wizard'
pentru a va inchipui priviti imaginea