2600

Horoscop pentru 10 octombrie

 
BERBEC: Aveţi sanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

TAUR: Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat, dar, cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Fiţi mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiţii.

GEMENI: Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor. Vă sfătuim să nu începeţi decât ceea ce puteţi duce la bun sfârşit.

RAC: Reuşiţi să faceţi schimbări în viaţă, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

LEU: S-ar putea sa fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Nu va descurajaţi. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.

FECIOARĂ: Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Fiţi cumpătat la cheltuieli!

BALANŢĂ: Aveţi succes atât în afaceri, cât şi în activităţile desfăşurate pentru camin. Vă sfătuim să ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă.

SCORPION: Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

SĂGETĂTOR: Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare, pentru că aveţi şanse de reuşită.

CAPRICORN: Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii, însă vă sfătuim să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR: Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei.

PEŞTI: Aveţi idei valoroase, apreciate de şefi şi de colegii de serviciu. Sunteţi în formă şi puteţi să finalizaţi tot ce aţi început.
 
sursa
0