437

3 COMUŞTI gata să voteze pentru LUPU



Godea vine cu soluţia. În cadrul unui breifing de presă, Liderul Partidului Acţiunea Democrată, a declarat că formaţiunea pe care o conduce a depistat 3 deputaţi din PCRM, care sunt gata să voteze pentru candidatura lui Marian Lupu la funcţia de şef al statului. 

„Partidul Acţiunea Democratică, în urma discuţiilor multiple, a identificat 3 deputaţi din PCRM gata să voteze un candidat al AIE. REPET există 3 deputaţi din PCRM gata să voteze preşedintele Republicii Moldova” a specificat liderul PAD, Mihai Godea.

Conducătorul PAD, de asemenea a mai dat asigurări că cei trei deputaţi sunt oameni de bună credinţă. Potrivit lui Godea, cei trei sunt gata să voteze deoarece în cadrul PCRM s-au aştepat reforme însă liderii partidului au renunţat la ele pentru alte interese.

Astfel, Mihai Godea a chemat atît lideri AIE, cît şi opoziţia comunistă luni, 2 octombrie la sediul PAD. „Liderii AIE sunt invitaţi la negocieri luni, 2 octombrie, 2011, ora 11:00 în sediul PAD, cu două documte la îndemînă, programul de guvernare şi programul electoral.” a specificat Godea.

Liderul PAD a refuzat să dea numele celor trei deputaţi despre care a vorbit, şi de asemenea a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

 
Пресс-служба POINT.MD
0