Viorel Topa raspunde acuzatiilor lui Victor Turcanu: Imi pare rau ca a acceptat sa-si vanda sufletul Diavolului!
"Imi pare rau ca Turcanu a fost frant prin arestarea de catre Zumbreanu! Imi pare rau ca a acceptat sa-si vanda sufletul Diavolului!" Astfel a reactionat Viorel Topa la acuzatiile fostului presedinte al Victoriabank precum ca Viorel si Victor Topa ar fi autorii atacurilor asupra pachetului de actiuni al bancii."Imi pare rau de acest om, imi pare rau ca a fost frant atat de ieftin si fara nicio opunere. Imi pare rau ca Turcanu este un om foarte slab, gata pentru orice vasalitate si supusenie umilitoare, gata sa minta nerusinat, crezand ca va fi mangaiat pe cap pentru de „stapan"", sustine Viorel Topa in comunicat, desi evita sa dea nume concrete.
"Era de asteptat ca mafia ne va improsca cu murdarii si va incerca sa denatureze adevarul, pentru ca are si televiziuni, si banci, si bani, si vasali franti si infricosati pana a fi gata pentru orice injosire", a mai adugat acesta.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa fostul director Victoriabank Victor Turcanu a declarat ca Victor si Viorel Topa sunt niste escroci si banditi si ca acestia nu pot fi victime ale unei instrainari de actiuni ale bancii, deoarece ei nu au fost vreodata actionari legali ai Victoriabank. Afirmatiile vin dupa ce, acum doua zile, Victor si Viorel Topa l-au acuzat pe Vlad Plahotniuc ca ar sta in spatele atacurilor asupra bancilor.
ProTV.md