520

Boţan: Ar fi bine ca banii obţinuţi din închirierea Palatului Republicii să fie folosiţi pentru reparaţia clădirii Parlamen

  "Businessmanul moldovean Ilan Shor a închiriat Palatul Republicii pentru celebrarea nunții sale cu interpreta din Rusia Jasmin, iar sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului a fost amânată din cauza acestui eveniment. În Moldova, autorităţile respectă contractele cu oamenii de afaceri". Declarația a fost făcută de analistul politic Igor Boțan la emisiunea Fabrika.

De asemenea, analistul a menționat că acest eveniment ar avea mai multe abordări: "La moldoveni nunțile se joacă toamna, mă bucur pentru autoritățile moldovene. Mă bucur că politicienii respectă contractele. PD și PLDM, apoi PCRM insistau asupra unor ședințe extraparlametare..."

Igor Boțan a mai precizat că evenimentul de astăzi poate fi de bun augur. "Sunt de accord că am devenit faimoși prin arderea Parlamentului, nu putem alege președintele statului de doi ani, ar fi bine ca banii câștigați pentru organizarea nunții să fie alocați pentru reparația Parlamentului", a conchis Boțan.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Profesioniştilor în Relaţii Publice şi Comunicare, Valentin Balan, nunta este o oportunitate enormă pentru Republica Moldova. "Nunta e motiv de bucurie, astfel am devenit văzuți în presa internațională. E un motiv de a ne antrena pentru un alt eveniment major în țara noastră. De asemenea, este un pas de dezvoltare a anumitor ramuri în Moldova", a declarat Balan.

Directorul agenţiei de publicitate Brandson, Liliana Urschi, este de părerea că e bine să fie organizate asemenea nunţi în Moldova. "Totuși, această nuntă nu este ceva fundamental pentru țara noastră, este o știre mondenă, care va exista un timp. Pe de altă parte, dacă vorbim de câtă lume a fost implicată pentru organizarea acestui eveniment, atunci putem spune că ar putea fi un start pentru un viitor Eurovizion".

Menționăm că, astăzi, la Chișinău are loc nunta cântăreţei din Rusia Jasmin şi a milionarului din Moldova Ilan Shor. Evenimentul are loc la Palatul Republicii, unde sunt invitați sute de vedete din Moldova şi Rusia, oameni de afaceri şi politicieni. 
 
Publika
0