533

De azi traseul internaţional Odesa-Reni INCHIS!

 
Din cauza lucrărilor de reparaţii de azi si pina la sfarsitul lunii traseul internaţional Odesa-Reni va fi închis. Traficul va fi redirecţionat pe autostrada Odesa-Zatoka-Belgorod-Dnestrovsk.
 
Lucrările de reparaţie a podului de pe traseul Odesa –Reni includ şi porţiunea de drum dintre punctele de trecere „Palanca”(Republica Moldova) şi „Maiaki”(Ucraina). În acest context, Serviciul Grăniceri anunţă că autorităţile de frontieră ale Ucrainei au solicitat redresarea fluxului de transport şi călători, care se deplasează spre Odesa, prin punctul de control şi trecere a frontierei de stat „Udobnoe” , iar camioanele marfare - prin PTFS „Tudora-Starokazacie”.
 
În rezultatul modificării regimului de lucru, Serviciul Grăniceri în comun cu Serviciul Vamal vor lua toate măsurile de sporire a capacităţii de trecere în punctele de control „Udobnoe” şi „Tudora-Starokazacie”. În scopul inadmiterii formării rîndurilor se va mări numărul de personal al inspectorilor controlului de frontieră, precum şi vor fi aplicate mijloace tehnice suplimentare. 
 
tv7.md

0