453

Streleţ: Lupu Foloseşte un limbaj dublu

Preşedintele fracţiunii parlamentare liberal democrată, Valeriu Streleţ, a venit azi cu o replică la declaraţiile de ieri ale preşedintelui Parlamentului, Marian Lupu, precum că PLDM nu a discutat în cadrul şedinţei AIE convocarea unei şedinţe extraordinare a legislativului, scrie portalul Timpul.md.

„Domnul Lupu foloseşte un limbaj dublu: unul cînd discută în cadrul şedinţelor Alianţei şi altul pentru presă” a declarat Streleţ. Acesta, de asemenea a mai adăugat că fracţiunea sa a renunţat la ideea unei şedinţe extraordinare a Parlamentului din simplu motiv că majoritatea deputaţilor sunt vor pleca luna acesta cu diferite delagaţii peste hotare. „Dar în prima şedinţă a sesiunii ordinare vom discuta neapărat despre atacurile de raider asupra băncilor din R. Moldova. Vom iniţia audieri şi în cadrul comisiilor de profil” a menţionat Streleţ.

Portalul de ştiri POINT.md aminteşte că Marian Lupu a declarat ieri, după şedinţa AIE că deputaţii liberal democraţi au avut interese personale în şedinţa extraordinară a Parlamentului invocată de ei, şi că în cadrul şedinţei AIE aceştia nu au dorit să atingă acest subiect.
 
Пресс-служба POINT.MD
0