777

BOMBA in showbizul rusesc! Jasmin se marita cu un miliardar moldovean! VEZI despre cine e vorba

Bomba in showbizul rusesc! Dupa numeroasele scandaluri publice legate de divort, vestita interpreta Jasmin se pare ca si-a gasit fericirea. Ilan Sor, un prosper om de afaceri din Republica Moldova, este alesul inimii frumoasei artiste.

La varsta de 24 de ani, Ilan Sor conduce mai multe firme din Republica Moldova, printre care si compania Dufemol, mostenita de la tatal sau.

"Ilan a cucerit-o pe frumoasa interpreta prin inteligenta si educatia sa. Sunt o pereche minunata", a declarat un prieten comun al celor doi, citat de publicatia Life Showbiz.



Afacerile nu reprezinta singura preocupare a miliardarului moldovean. Ilan Sor isi dedica timpul si actiunilor de caritate, activitate in care este sustinut pe deplin de viitoarea sa mireasa in varsta de 34 de ani.

Ilan le-a prezentat-o parintilor sai pe Jasmin, aleasa inimii sale, acum cateva luni la Chisinau cand interpreta a sustinut cateva recitale pentru copiii din internate.

Nunta lui Jasmin si Ilan Sor va avea loc in septembrie, iar toate detaliile sunt tinute in secret. Potrivit unor surse, la ceremonie vor asista circa 400 de invitati.
 
protv.md

0