1581

10 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în timpul sexului

 
Aproape fără să ne dăm seama, toate facem greşeli în pat. Important este să nu le repetăm, nici să dăm curs altora noi! Află care sunt cele 10 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat, potrivit unica.ro.

Prea mult parfum

Primul lucru care îl face să stea la distanţă este să-l leşini la propriu cu un parfum puternic. În plus, nu vrei să te sărute şi să simtă pe limbă gustul ciudat al parfumului.

Exagerezi cu machiajul

Sexul este o experienţă uneori plină de peripeţii. Nu ştii ce se poate întâmpla, aşa că mai bine asigură-te că nimic nu îţi va da planul peste cap. În acest sens, nu te machia, dacă poţi, deloc! Poate cel mult, un strugurel solid, cu aromă fructată. Nu rişti să ţi se întindă machiajul, nici să îţi oripilezi iubitul murdărindu-l de fard sau întinzându-i pe corp rujul tău preferat.

Nu te implici în actul sexual

Dacă nu te mişti deloc, atunci nu te aştepta să ai o viaţă sexuală reuşită! Partenerul nu va fi niciodată mulţumit de viaţa voastră de cuplu şi eventual, o va şi părăsi, dacă nu îţi dai interesul să faci din partidele de sex ceva plăcut şi relaxant.

Doar el preia iniţiativa

Nimic nu este mai plictisitor şi mai frustrant pentru un bărbat decât să vadă că partenera nu este interesată de sexul cu el. Deşi îţi place să faci sex cu el, crezi că este mai bine să facă doar cum îi place? Greşit! Bărbatul modern ştie că sexul înseamnă şi egalitate, schimburi de plăcere, joc de roluri.

Nu îl săruţi şi nu îl dezmierzi

Şi bărbaţii au nevoie să fie alintaţi, răsfăţaţi! Trebuie să dai ceea ce îţi place să primeşti, aşa că sărută-l, mângâie-l, foloseşte îmbrăţişările erotice! Gesturile potrivite îl excită şi îl fac să îţi ofere tot ce are mai bun.

Îi ocoleşti zonele erogene

Dacă vrei partide de sex memorabile, vei aştepta mult şi bine dacă nu ţii cont de zonele erogene ale partenerului. Dacă îţi place să te atingă în zonele erogene şi să te sărute peste tot, de ce nu ar fi reciproca valabilă? Dezmierdarea zonelor erogene = excitaţie = sex intens!

Nu ştie ce îţi place şi ce nu

Exprimă-ţi plăcerea oricum vrei: mişcări ale bazinului, săruturi, gemete, orice ca să nu creezi confuzii în mintea celui care vrea să facă tot ce îţi place. Nu uita că, pentru bărbaţi, gemetele, anumite mişcări şi în final, orgasmul, sunt aşa zise dovezi ale bărbăţiei şi priceperii lor.

Laşi rutina să se instaleze încet…şi sigur

Dacă simţi cumva că viaţa voastră sexuală urmează un clişeu, nu este doar el de vina! Trebuie să ştii că, dacă de obicei nu te implici, partenerul acumulează frustrări care îl împiedică să mai aducă ceva bun în relaţia voastră. Nu ai de ce să îl judeci. Sexul este un joc în doi, aşa că, adu câteva jucării noi!

Nu comunici

Dacă vrei să fie tot mai bun pentru tine, la fel trebuie să fii şi tu! Oricât de riscant ţi-ar putea părea, întreabă-l dacă i-a plăcut să îl atingi acolo, să îl săruţi dincolo şi aşa mai departe. Faptul că ţii cont de preferinţele lui contează mai mult decât crezi.

Laşi grijile zilnice să intervină între voi

Una dintre cele mai mari greşeli în timpul sexului este să nu îi acorzi statutul pe care îl merită. Când faceţi sex, sunteţi doar voi doi şi nimeni altcineva. Crezi că îi place să audă chiar şi acum despre problemele cotidiene? Nici cea mai tare erecţie nu rezistă în faţa unei avalanşe de frustrări, neatenţie şi nemulţumiri.
 
jurnal
0