1203

Se apără de hoţi cu ace de seringi infectate cu HIV

 
În timp ce unii cheltuiesc mii de dolari pentru sisteme de securitate performante, un medic din Brazilia a găsit o altă metodă de a-şi apăra locuinţa de hoţi. Femeia a pus pe gardul din jurul casei ace de seringi infectate cu HIV.
 
Femeia, din oraşul brazilian Sobradinho, spune că s-a săturat de hoţii care i-au furat deja mai multe lucruri din casă şi a recurs la măsuri extreme. Toţi cei care se apropie de locuinţa ei sunt avertizaţi că ar putea să ajungă acasă infectaţi cu HIV, dacă vor încerca să sară gardul. Medicul nu a vrut să-i fie făcut public numele.
 
"Prima oară când hoţii au intrat în casă, mi-au luat maşina de tuns iarba, uscătorul pentru păr şi aparatul de fotografiat", spune femeia.
 
După ce au văzut acele puse pe gard, vecinii s-au plâns autorităţilor. Ulterior, femeia a fost avertizată că trebuie să renunţe la această metodă de apărare. În cele din urmă, medicul a cedat.
 
Consiliul medical regional va investiga acest caz, mai ales că angajaţilor le este interzis să ia acasă lucruri din spital. Femeia va fi supusă unor teste medicale şi riscă să-şi piardă licenţa.
 
publika
0