492

Ghimpu va rupe tăcerea


Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a promis presei că va avea o reacție publică la toate lucrurile care s-au întâmplat în lipsa lui. Acesta a declarat pentru PublikaTVcă azi își va face publică poziția cu privire la mai multe evenimente întâmplate în țară atât timp cât acesta a fost în vacanță.

"Săptămâna aceasta am să vă răspund la toate întrebările", a spus acesta pentru jurnaliști. 

UNIMEDIA amintește că în ultima săptămână au avut loc mai multe evenimente și s-au făcut declarații pipărate pe marginea următoarelor subiecte: 

 
  • Vlad Filat și Vlad Plahotniuc au declarat că sunt siguri că la toamnă președintele țării va fi ales. Ambii spun că pentru aceasta vor vota și deputați comuniști. 
  • Ziarul Timpul de dimineață a publicat o informație pe surse, precum că Vlad Filat și Vladimir Voronin s-ar fi întâlnit și ar fi convenit asupra alegerii șefului statului. Articolul a stârnit un val de replici dure între PLDM și PD. 
  • O persoană de pe lista PL la alegerile locale din 5 iunie a fost reținută de CCCEC cu mită în valoare de 15 mii dolari pentru funcționari din cadrul Primăriei Chișinău.
Sursa: UNIMEDIA

0