471

Şi totuşi s-a întîlnit Filat cu Voronin?

Liberal democraţii cer editorialistului Constantin Tănase dezminţirea ştirei publicate de acesta în Cotidianul „Timpul” sau să prezinte probe. Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, ziarul „Timpul” este unul de partid. “PLDM face apel către liderii Partidului Democrat să înceteze să mai apeleze la practici murdare de denigrare a colegilor, să nu folosească presa în interes de partid şi să lase jurnaliştii să-şi exercite liber meseria” se conţine în comunicatul de presă.

Potrivit liberal democrailor, materialul referitor la întîlnirea secretă a premierului Vlat Filat cu Vladimir Voronin are la baza ideea promovată de un membru PD.

Constantin Tănase nu a întîrziat cu o replică nici de această dată. „Ca de obicei, premierul şi liderul PLDM nu este sincer şi trişează. Legea, etica profesională şi bunul simţ ne obligă să protejăm sursele, de aceea autorul ştirii nu a putut furniza mai multe detalii vizavi de întîlnirea dintre V. Filat şi V. Voronin. Asigurăm însă cititorii că informaţia este adevărată şi că întîlnirea dintre cei doi într-adevăr a avut loc. Evenimentele ce se vor derula în continuare, în deosebi după 27 august, în luna septembrie, vor confirma întru totul autenticitatea informaţiei din TIMPUL.” a replicat Constantin Tănase.

Portalul de ştiri POINT.md aminteşte că azi, 19 august, pe portalul Timpul.md a apărut o ştire precum că premierul Vlad Filat ar fi avut o întîlnire secretă cu Vladimir Voronin duminică, 14 august. În cadrul presupusei întîlniri cei doi ar fi vorbit despre o coaliţie PLDM – PCRM, alegerea lui Filat în funcţia de preşedinte al statului, şi partajarea funcţiilor.
 
Пресс-служба POINT.MD
0