577

IADUL SE MUTĂ LA BERLIN! Vandalii au incendiat maşini pentru a treia noapte consecutiv!

 
Zeci de anarhişti au luat cu asalt mai multe districte din capitala germană, şi au incendiat peste 35 de maşini, pentru a treia noapte consecutiv. Deşi şi-a întărit patrulele, poliţia pare neputincioasă în a-i opri pe atacatori, însă oferă o recompensă de 5.000 de euro celor care dau informaţii despre agresori.
 
Actele de vandalism au sporit în cea de-a treia noapte consecutiv în mai multe districte din capitala germană, printre care Charlottenburg, Tiergarten, Neu-Hohenschönhausen şi Brandenburg, oamenii legii bănuind că ar fi mâna extremiştilor de stânga, potrivit site-ului TheLocal.de, citat de libertatea.ro.

Cu toate că au fost întărite patrulele de poliţie şi au fost folosite elicoptere în ultimele zile, nouă autoturisme au fost incendiate în zorii zilei de joi, însă nici o persoană nu a fost rănită.

În ultimele trei nopţi au fost distruse în total 35 de automobile în capitala germană. Poliţiabănuieşte că ar fi vorba despre extremişti de stânga, care de mulţi ani recurg la acte de violenţă pe străzile Berlinului. Ultima serie de atacuri a început la scurt timp după revoltele de amploare din Londra şi alte oraşe britanice. Poliţia oferă o recompensă de 5.000 de euro pentru persoanelor care vor da informaţii care să conducă la arestarea anarhiştilor.
 
24h.md
0