1462

(video) Poezie pentru Dorin Chirtoacă de la Paula

Foto: captura imagini video Youtube
  Pe site-ul de sharing video Youtube, a fost plasată o urare pentru primarul Dorin Chirtoacă. O fetiță pe nume Paula, în vârstă de 5 ani, îi recită edilului Capitalei o poezie cu ocazia zilei sale de naștere. 

Aceasta îi urează primarului sănătate și putere ca să ducă la bun sfârșit toate promisiunile făcute. Totodată, tânără cere de la primar și un parc de distracții pentru cei mici. 

"Salut! Sunt Paula. Am 5 ani. Merg la grădiniță. Vreau să-i recit o poezie dlui Primar Dorin Chirtoacă. Dorin Chirtoacă este iar primar. Este cel mai ager și gospodar primar. Sunt 4 ani grei înainte. Multe ați promis, mai țineți minte. Să aveți curaj și sănătate să le îndepliniți pe toate.

Să nu uitați de noi cei mici - vrem parcuri de distracție aici. Să ne trăiți dle Dorin, mereu să aveți cer senin. Să aveți echipă bună și oameni iubitori, pentru ca toți din Capitală să fie zâmbitori", se spune în poezie, care pare a fi compusă de părintele copilului, probabil un susținător al lui Dorin Chirtoacă.

UNIMEDIA amintește că primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește 33 de ani. Născut în 1978, Dorin Chirtoacă a devenit primar al Chișinăului în 2007. Acesta este prim-vicepreședinte al Partidului Liberal. Dorin Chirtoacă și-a început activitatea politică în anul 2005


6