2547

ŞOCANT! Iubita lui Dan Bălan şi-a pus capăt zilelor?

http://apropomagazin.md/wp-content/uploads/2011/08/a307.jpg 

“Astăzi (n.r. – vineri), la ora 09.00, iubita lui Dan Bălan a fost găsită moartă în Israel. S-a sinucis!”. Aşa a sunat informaţia primită la redacţie, prin telefon, venită din partea Ludmilei, o tânără care s-a recomandat ca fiind prietena cea mai bună a Cristinei Rusu, iubita oficială a lui Dan Bălan. Femeia plângea în hohote şi a încercat, printre sughiţuri, să ne ofere detalii despre teribila întâmplare.

Se pare că iubita oficială a celebrului artist moldovean Dan Bălan se afla într-o excursie în Israel, unde locuia la Ludmila, prietena ei stabilită de opt ani la Tel Aviv. Femeia a povestit despre Cristina că în ultimele trei zile părea foarte deprimată, motiv pentru care a ales să facă o excursie spirituală la Ierusalim, să se reculeagă şi să viziteze locurile sfinte. În momentul în care a sunat la redacţie, femeia plângea în hohote şi părea îngrozitor de speriată. Ea a refuzat să i se facă legătura cu unul dintre departamente, iar conversaţia s-a purtat pe telefonul de dispecerat. Povestea s-a legat greu, din cauza stării Ludmilei, devenind pe alocuri ininteligibilă. La prima impresie, femeia părea în stare de şoc şi repeta continuu că iubita lui Dan Bălan este moartă, s-a sinucis şi a fost găsită la ora 09.00, cu doar câteva ore înainte de apelul disperat.

“A murit, au găsit-o moartă! S-a sinucis. Nu mai putea duce viaţa asta. De jumătate de an trăia aşa. Nu ştiu dacă fac bine că vă spun asta”, a bâiguit Ludmila şi convorbirea s-a întrerupt brusc. Reporterii cancan.ro au reuşit să reia legătura cu ea o oră mai târziu. Femeia părea mai calmă şi a reuşit să ne ofere mai multe detalii: “Eu stau în Tel Aviv de opt ani. În fiecare an vine la mine. Acum locuia în casa mea. În ultimele zile îmi tot zicea că trebuie să plece la Chişinău, că vine sora ei din Canada. O vedeam într-o stare rea şi i-am zis că mai bine o chemăm pe sora ei la noi. Acum trei zile, însă, m-a anunţat că vrea să plece la Ierusalim, să facă o călătorie acolo, să viziteze locurile sfinte. Azi dimineaţă (n.r. – vineri) au găsit-o moartă. Nu ştiu de ce a făcut asta. În ultimele zile nu se certase cu Dan, ba mai mult, o suna zilnic, din oră în oră, şi ea îmi spunea că o iubeşte. Eu ştiu însă că se săturase să-l aştepte”, a mai spus femeia.

Aceasta nu a reuşit să ne ofere detalii despre împrejurările în care s-ar fi produs tragedia, dar nici despre felul în care i-a parvenit informaţia. A mai spus doar că urmează să vadă cadavrul şi ne va contacta ulterior. Între timp, reporterii cancan.ro au contactat atât Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova, Ambasada Moldovei din Israel, cât şi Poliţia din Ierusalim, nereuşind să obţină vreo informaţie despre presupusul deces al Cristinei Rusu. În plus, nici Dan Bălan, nici mama acestuia (cu care Cristina avea o relaţie apropiată) nu au putut fi contactaţi, ambii având telefoanele închise.

Câteva ore mai târziu, am luat din nou legătura cu Ludmila. De data aceasta, atitudinea ei era complet schimbată. Foarte nervoasă şi precipitată, prietena Cristinei a ţipat că-şi retrage declaraţiile şi a cerut să nu mai fie contactată niciodată, notează cancan.ro.

Până la ora închiderii ediţiei, Ludmila nu a mai răspuns la telefon, ridicând un mare semn de întrebare asupra veridicităţii informaţiilor furnizate iniţial. În absenţa unei confirmări oficiale a sinuciderii Cristinei Rusu, se naşte ipoteza că ar fi vorba despre o înscenare menită să-i atragă atenţia artistului, mult prea ocupat cu turneele şi admiratoarele. De menţionat că la sfârşitul lunii iunie, după luni de studiu intens şi multe nopţi nedormite, Cristina şi-a luat cu brio licenţa în medicină, însă bucuria ei a fost umbrită de zvonurile conform cărora Dan are o relaţie mai mult decât profesională cu partenera lui de scenă, Tatiana Gribincea.

“Zicea că o să urmeze calea Mădălinei Manole”

Un alt detaliu absolut şocant pe care ni l-a oferit Ludmila este faptul că prietena ei, Cristina, i-ar fi spus ce are de gând să facă. “Nu o dată mi-a spus că o să urmeze calea Mădălinei Manole, ultima oară înainte să plece la Ierusalim. Îi plăcea Mădălina, îi asculta muzica pe YouTube, iar eu îi spuneam des că seamănă cu ea, cu «Fata cu părul de foc». Se supăra pe mine, că nu îi plăcea cum arată Mădălina. Îmi zicea mereu: «Aşa urâtă sunt?!». Anul trecut, când a murit Mădălina, Cristina era la mine în Israel. Ea dormea şi eu mă uitam pe Pro TV Internaţional. Am trezit-o să îi spun ce s-a întâmplat. De atunci, mi-a zis de mai multe ori că o să facă aşa, ca ea.”
 
adevarul

0