368

Sedinta PLDM cu usile inchise. "N-am votat pentru comunisti, ei pentru noi da!"

Deputatii si liderii organizatiilor teritoriale ai Partidului Liberal Democrat din Moldova au fost convocati, astazi, intr-o sedinta care s-a desfasurat cu usile inchise.
Activul PLDM a discutat rezultatele agendei de activitate a fractiunii parlamentare din sesiunea primavara-vara, dar si despre actiunilor din luna august.


La iesire, presedintele PLDM, Vlad Filat, a spus ca in agenda au fost trecute proiectele de lege, inaintate de liberal-democrati, care au fost adoptate de Parlament, dar si initiativele ramase restante pentru care colegii din AIE n-au vrut sa voteze nici in ruptul capului.


In sedinta s-a discutat si despre rezultatele obtinute de liberal-democrati in teritorii. Din discursul sau, Filat nu parea prea incantat de numarul de presedinti de raioane care a revenit PLDM-ului.


"Avem ceea ce avem. Daca semnam acel Acord de constituire a AIE la nivel local, poate aveam alta situatie in raioane. Este o lectie pe care sper ca colegii din AIE au insusit-o", a spus Vlad Filat, care a prezidat sedinta.
In plus, liderul liberal-democrat a dat asigurari ca PLDM n-a votat pentru niciun presedinte de raion comunist.
"PLDM nu a votat pentru PCRM in raioane, dar faptul ca ei au votat pentru noi este altceva. In schimb, au votat pentru comunisti colegii liberali si democrati, iar asta demonstreza ca avem o problema", a spus Filat.
Pana la moment, PLDM detine topul cu 14 de presedinti de raioane.


stireazilei.md

0