395

PCRM va avea un nou PREŞEDINTE?

Partidul Comuştilor din Republica Moldova îl va avea ca preşedinte pe Igor Munteanu. O informaţie în acest sens a fost publicată în ziarul "Moldavskie Vedomosti". Potrivit lor, actualul preşedinte al PCRM, Vladimir Voronin, va renunţa la funcţia de preşedinte de partid în favoarea celui din urmă. În referirea sa la o sursă din interiorul partidului comunist publicaţia scrie că Voronin la ales pe Munteanu deoarece "acesta are capacitatea de a opune rezistență, de a critica și a lupta cu toți și cu toate. Aici este vorba despre forțele politice din Republica Moldova, dar și de cele din afara țării".

Anterior la întrebarea jurnaliştilor cui îi va oferi şefia PCRM Vladimir Voronin nu a dorit să dea un nume. Acesta a susţinut însă că noul şef este mai tînăr ca el cu 40 de ani. La rugămintea reporterilor POINT.md de a comenta ceea ce a scris presa nici Igor Munteanu şi nici Igor Dodon nu au vrut să ofere detalii.

De menţionat că materialul a fost publicat de către ziarul Moldavskie Vedomosti în contextul declaraţiilor pentru presă văsute ieri de comunistul Igor Dodon.
 
Пресс-служба POINT.MD

0