412

Ghimpu ŞANTAJIST, Ioniţă HOŢ

Acuzaţiile între deputaţii liberali şi liberali democraţii i-au amploare. De data aceasta cu acuzaţii a venit preşedintele Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget şi Finanţe. El l-a acuzat pe Mihai Ghimpu de şantaj şi protejare a companiei AIR Moldova.

Declaraţiile au fost făcute ieri, în cadrul unei emisiuni televizate. „De cîteva luni de zile mă ocup cu investigarea situaţiei de la Air Moldova. Am depistat că biletele de avion se vînd oamenilor de rînd cu cel puţin o sută de euro mai mult decît preţul lor real. Însă înainte de alegerile locale am fost sunat de Mihai Ghimpu, care m-a şantajat şi ameninţat. Să nu mă ocup de această situaţie, că altfel voi avea probleme mari.”

Potrivit lui Ioniţă anume din acest motiv Ghimpu a pornit atacul la persoana sa. „El mi-a spus că mă va acuza public că eu sunt vinovat de greşeala din Legea cazinourilor”.

În replică Ghimpu la acuzat pe Ioniţă că va face închisoare. Acesta a mai promis că azi va face public documetul care demonstrează vinovăţia lui Veceslav Ioniţă în legea cazinourilor.

În concluzie, Veceslav Ioniţă a declarat că el nu are de gînd să lase aşa situaţia. În zilele ce urmează el va face o plîngere la organele de forţă ca să ancheteze cazul de şantaj.
 
Пресс-служба POINT.M

0