656

Voronin îi dă PAPUCII lui Dodon?

Igor Dodon este acuzat de Voronin și Tkaciuk că a pierdut alegerile împotriva liberalului Dorin Chirtoacă, potrivit săptămînalului Timpul. Aceleiași publicație mai scrie că, „bătrînul general” nu este de acord cu o posibilă coaliție PLDM – PCRM cu scenariul Filat – președinte, Dodon – Premier. De asemenea Voronin este extrem de nemulțumit de faptul că Filat și Dodon ar fi discutat despre o posibilă alianță. Din acest motiv conducerea PCRM dorește să îl excludă pe Igor Dodon din Partidul Comuniștilor.

Potrivit Timpul, apropierea celor doi a început încă în campania electorală pentru funcția de primar. Atunci, în cadrul unei emisiuni televizate, candidatul comunist, Igor Dodon declara că dacă va câștiga funcția de primar acesta ar colabora cu premierul Vlad Filat.

De asemenea o apropiere dintre cei doi a mai putut fi observată și prin felicitările pentru succesele obținute de Dodon primite de la premier, dar și declarațiile pentru presă făcute de deputatul comunist în care el spunea că vorbește des la telefon cu Vlad Filat.
 
Пресс-служба POINT.MD
0