425

Dumitru Diacov: Suntem gata să lucăm fără VACANŢĂ

„Colegii nostri de la PLDM bat în uşa deschisă. PD a votat în prima lectură proiectele de legi înaintate de PLDM şi are de gând să voteze şi în continuare”. Declaraţia aparţine preşedintelui de onoare PD Dumitru Diacov şi a fost făcută publică astăzi într-o conferinţă de presă.

După ce vicepreşedintele PLDM Valeriu Streleţ a venit ieri cu un apel public către deputaţii PD prin care i-a îndemnat să voteze proiectele de lege înaintate de aceştia în parlament până la sfârşitul sesiunii primăvară – vară. Aceştia s-au referit la proiectele de lege privind lichidarea judecătoriilor specializate, anularea imunităţii deputaţilor etc.

Reacţia nu s-a lăsat mult aşteptată. Astăzi preşedintele de onoare al PD Dumitru Diacov a venit cu declaraţii într-o conferinţă de presă în care i-a asigurat pe deputaţii PLDM că fracţiunea parlamentară PD nu refuză să voteze proiectele înnaintate de colegii din alianţă. Acestea au fost votate în primă lectură aşa că rămâne să fie analizate cum urmează şi votate şi în lectura a doua. „Noi suntem gata să lucrăm fără vacanţă, dacă nevoile ţării cer acest lucru. Facem un apel către domnul Strelet şi ceilalţi colegi să vină cu cât mai multe proiecte de lege în Parlament” a reiterat acesta.
 
Пресс-служба POINT.MD
0