538

Chirtoacă: Modârcă a fost demis inclusiv pentru str. Ciocârlia

 
Vlad Modârcă, a fost demis din funcţia de arhitect-şef al Capitalei din mai multe motive, inclusiv pentru situaţia de la strada Ciocârliei. Este declaraţia primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă.

„A fost demis pentru mai multe motive, inclusiv pentru că a semnat modificarea planului general în cazul străzii Ciocârlia. De asemenea, pentru o serie de proiecte de decizie cu care nu am fost de acord şi care au fost înaintate CMC, dar şi pentru vârsta de pensionare”, a declarat Chirtoacă jurnaliştilor.

Mai mult, primarul a remarcat că acum Modârcă va avea posibilitatea să-şi caute cardul bancar pe care primea salariul. „Dânsul a declarat anterior că îşi pierduse cardul bancar unde îşi încasa salariul şi acum ar putea să-l găsească”, a spus ironic, Dorin Chirtoacă

Totodată, acesta a precizat că ar putea urma şirul demiterilor de la primărie. „Sunt situaţii când s-ar putea ca persoanele ce au atins vârsta de pensionare să lucreze în continuare, sunt altele care pto fi demise fără a ajunge la această vârstă”, a spus edilul.

Vlad Modârcă a fost demis ieri din funcţie printr-o dispoziţie a primarului general. Acesta s-a aflat în funcţia de arhitect-şef al Capitalei din anul 1989.
 
jurnal
0