595

Unde rămâne Dodon: în Primărie sau Parlament?

Candidatul PCRM la funcția de primar al Capitalei, Igor Dodon, trebuie să se decidă ce va alege în continuare: să fie consilier municipal sau deputat în Parlamentul R. Moldova. Solicitat de UNIMEDIA să ofere detalii în acest sens, Dodon a declarat că își vede viitorul în calitate de primar al Chișinăului.

"Eu văd reale șansele ca în Chișinău să se desfășoare un al treilea tur de scrutin, iar eu să fiu primar. Indiferent de ce se va întâmpla mai departe și ce va decide Curtea Supremă de Justiție, voi lua o decizie corectă pentru chișinăuieni", a declarat candidatul comunist pentru UNIMEDIA fără a preciza alte detalii. http://unimedia.md/?mod=news&id=35952

Amintim că la 19 iunie a avut loc turul II de scrutin între candidatul PL și PCRM. În urma votului, Dorin Chirtoacă a fost declarat câștigător. În cadrul plenarei CC a PCRM de sâmbăta trecută, Dodon l-a criticat subtil pe secretarul general al PCRM, Iurie Muntean, care ar fi insistat ca Anatolie Tofan, condamnat pentru omor, să fie prezent pe lista de consilieri a lui Dodon.
 
UNIMEDIA.MD
 
0