501

Consilierii AIE se ceartă între ei: Cernei - numit „idiot” iar Palihovici - „slugă”

 
Voturile pentru Consiliul Municipal au fost renumărate, iar situația a rămas neschimbată - PCRM deține majoritatea. Totuși, se pare că nu doar neînețelegerile cu comuniștii ar putea fi problema consilierilor AIE. Unii din ei, deși încă nu s-au apucat de trebă, deja se ceartă între ei. Ieri, în cadrul emisiunii Fabrika la Publika TV, consilierul liberal, Oleg Cernei și colegul său din PLDM, Sergiu Palihovici s-au lansat în declarații dure și atacuri la persoană, numindu-se „slugi” și „idioți”.

Vorbind despre susținerea liberal-democraților, acordată candidatului liberal pentru Primăria Chișinău, Dorin Chirtoacă, Cernei a ținut să specifice că liberal-democratul Sergiu Palihovici a lucrat în Primărie și în timp ce primar era reprezentantul comunist. 

„Eu nu am fost sluga lui Iordan, așa cum dl Palihovici, care a lucrat 13 ani la direcția Arhitectură - cea mai coruptă direcție”, a spus liberalul. 

„Nu fi obraznic”, a încercat să-l apostrofeze Palihovici, dar văzând că interlocutorul continuă i-a spus: „Tu nu ești slugă, tu ești idiot”.

UNIMEDIA amintește că liberal-democrații l-au susținul pe Dorin Chirtoacă în turul doi al alegerilor. Deși AIE a reușit să câștige Primăria Capitalei, în CMC aceștia au cedat comuniștilor majoritatea. 

Sursa: UNIMEDIA

0