1105

Lupu şi Plahotniuc: Filat a avut o copilărie neîmplinită, de aici vine şi obsesia sa pentru carieră

28-06-2011

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, face aluzie că partenerul său de Alianţă, liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, ar fi obsedat de carieră. Rădăcinile acestei obsesii s-ar trage din copilărie, sugerează Lupu. Săptămâna trecută, şi vicepreşedintele PD, Vladimir Plahotniuc, a afirmat că Filat ar fi avut o copilărie neîmplinită. Liderul PLDM nu a comentat deocamdată aceste declaraţii.

"Vreau să vă spun că eu am avut o copilărie fericită şi am intrat în maturitate lăuntric împlinit şi integru. Eu nu am asemenea obsesii şi, de fapt, propria mea carieră niciodată nu a fost un domeniu de obsesie personală", a declarat Lupu.

Potrivit lui Vladimir Plahotniuc, premierul a fost investit pentru a se preocupa de grija cetăţenilor.  "Abordarea asta de a privi Moldova ca pe un teatru de păpuşi pentru mine personal denotă o neîmplinire în copilărie a lui", a punctat vicepre;edintele PDM.

http://www.publika.md/lupu-si-plahotniuc--filat-a-avut-o-copilarie-neimplinita--de-aici-vine-si-obsesia-sa-pentru-cariera_378061.html
0