421

Alianţa arde, dar Filat se piaptănă... peste hotare

 
Premierul Vlad Filat, liderul PLDM, a procedat ieri cu iubita sa Alianţă pentru Integrare Europeană exact ca şi baba din celebra zicală: „satul arde, dar baba se piaptănă”. Liderul PDM, Marian Lupu, a solicitat, ieri, convocarea unei şedinţe a Consiliului Alianţei (preşedinţia este deţinută acum de PD), dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că PLDM s-a arătat „în imposibilitate până la sfârşitul săptămânii”. 

Deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă, a spus, aseară în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la „PRO TV Chişinău” că „domnul Filat este deja peste hotare”.

„Azi a zburat în afara ţării şi nu va fi toată săptămâna”, a spus Ioniţă, menţionând că nu ştie încotro a zburat liderul PLDM, lăsând să se înţeleagă că ar fi vorba de o vizită privată.

Deputatul democrat Adrian Candu a declarat la aceeaşi emisiune că i se pare inacceptabil gestul lui Filat în condiţiile în care „sunt multe chestii pe agenda Parlamentului şi Guvernului”.

„Să pleci într-o vizită privată în momentul în care doi lideri de partid îţi solicită prezenţa la o reuniune, mi se pare inacceptabil din punct de vedere al educaţiei”, a spus Candu.
 
hotnews
 
0