473

Se încing spiritele în PCRM?

Azi, 25 iunie, are loc plenara Partidului Comuniștilor. În cadrul întrunirii urmează să se discute despre rezultatele atinse de formațiune în alegerile locale. La ședință vor participa atât Igor Dodon, candidatul PCRM la funcția de primar, cât și Mark Tkaciuk.

Cel mai probabil, în cadrul plenarei se va discuta și despre cazul Anatolie Tofan și cum a ajuns acesta pe lista de consilieri municipali Chișinău în lista lui Dodon. Contactat de UNIMEDIA, deputatul comunist nu a dorit să ofere detalii despre ce se va vorbi, dar a lăsat se înțeleagă că după plenară ar putea oferi unele detalii în acest sens.

Ieri seara, serviciul de presă al comuniștilor a anunțat că deputatul comunist Mark Tkaciuk, va susține o conferință de presă astăzi la ora 14.00, imediat după plenară. Tema nu a fost anunțată.

UNIMEDIA amintește că presa a scris mult despre faptul că victoria lui Dodon ar fi fost fost furată nu de liberali sau de democrați, ci de ai săi, cei din Partidul Comuniștilor. Liberalii nu ar fi putut câștiga niciodată Primăria Capitalei, dacă nu ar fi fost ajutați de „șoimii” din PCRM, scria ziarul Moldavskie Vedomosti. Anterior, același ziar a scris că Tkaciuk i-ar pune piedici lui Dodon pentru a nu accede la funcții de conducere în Partidul Comuniștilor. http://unimedia.md/?mod=news&id=35672

 
UNIMEDIA.MD
 
0