1842

Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere invită prin intermediul portalului UNIMEDIA autorul secvenţelor video la o întrevedere de

Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere invită prin intermediul portalului UNIMEDIA autorul secvenţelor video la o întrevedere de mulţumire pentru atitudinea civică demnă de respect Comentarii (0)

În scopul dezvoltării relaţiilor de colaborare cu societatea civilă şi susţinerii cetăţenilor activi în crearea unui mediu favorabil de deplasare pe drumurile publice, Sergiu ARMAŞU, Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere intervine respectuos către autorul secvenţelor video plasate pe portalul UNIMEDIA cu propunerea de întrevedere pentru un schimb de opinii şi încurajării eventualelor iniţiative pe segmentul circulaţiei rutieră.

În acest sens, autorul menţionat este aşteptat la sediul Direcţiei Poliţiei Rutiere, mun. Chişinău, str. V.Alecsandri, 42. Pentru confirmarea orarului întrevederii rugăm contactaţi responsabilul anticameră:  255 513; 255 323 sau la adresa electronică: info@pr.gov.md.

Concomitent, vrem să reconfirmăm că în proces de examinare şi documentare sunt mai multe cazuri, făcute publice urmare implicării membrilor societăţii civile, fapt ce ne determină să fim optimişti şi să sperăm că prin astfel de abordări, conducătorii auto pot fi influenţaţi să nu încalce prevederile Regulamentului de circulaţie, deoarece în orice moment pot fi surprinşi, iar încălcările vor fi pasibile documentării şi vor fi pedepsite conform legislaţiei în vigoare.Relevant în acest sens vedeţi anexat materiale de lucru, precum urmează: Anexele 1-6. http://pr.gov.md/gallery/?lang=romanian

Desigur, suntem conştienţi că încă mai persistă unele note de scepticism şi neîncredere privind contracararea fenomenelor negative pe drumurile publice, determinate de istoria şi realitatea dezvoltării sistemului nostru al statului de drept.   Însă, actuala voinţă puternică de reformare a acestui sistem, inclusiv prin colaborarea cu societatea civilă, deschide noi perspective de asigurare a securităţii circulaţiei rutiere.

Pe segmentul circulaţiei rutiere în ultimul timp s-au lansat mai multe iniţiative, au fost desfăşurate numeroase acţiuni comune, în cooperare cu reprezentanţii sectorului neguvernamental, mediului de afaceri, partenerii sociali şi de dezvoltare. Comunicarea extinsă cu reprezentanţii societăţii civile creează premise pentru ameliorarea stării accidentare în republică. 

Pentru a dezvolta continuu acest dialog şi a avea o platformă sigură de comunicare, bazată pe încredere reciprocă, Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne este la dispoziţia tuturor cetăţenilor pentru a identifica noi soluţii de îmbunătăţire a situaţiei pe segmentul circulaţiei rutieră. 

http://pr.gov.md/gallery/?lang=romanian
0