Un bărbat a fost agresat şi ameninţat cu pistolul de către un poliţist.
20-06-2011.
Ceartă şi focuri de armă într-un bloc de locuit din Capitală. Un bărbat a fost agresat şi ameninţat cu pistolul de către un poliţist. Drept motiv de gâlceavă a servit construcţia unei parcări.
Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei nouă, într-un bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei. Cearta dintre cei doi vecini şi foşti colegi de serviciu s-a iscat de la construcţia unei parcări.
"L-am întrebat de ce nu participă la construcţie, dar numai face observaţii. Dumnealui s-a sculat şi m-a lovit. Am stat vreo 10 minute şi m-am ridicat la el şi l-am întrebat pentru ce m-a lovit. Dumnealui a ieşit cu pistolul şi a tras două focuri de armă acolo", relatează persoana agresată.
Martorii spun că poliţistul era în uniformă şi venea de la o secţie de votare. "Stăteau pe scaun şi se certau. Apoi, domnul Galaniuc la lovit de trei ori. Am auzit afară împuşcătura. Una am auzit", relatează una dintre locatare.
"A ieşit, a încărcat pistolul, dumnealui l-a împins şi el a tras în aer", completează un alt martor.
Poliţistul acuzat nu a fost de găsit pentru a comenta incidentul, iar reprezentanţi din cadrul comisariatului de poliţie nu au dorit să dea declaraţii pe marginea acestui caz. Vecinii poliţistului spun că acesta nu este la prima abatere de la lege.
http://www.publika.md/agresat-si-amenintat-cu-pistolul-de-catre-un-politist_368161.html