494

Dorin Chirtoacă sugerează PCRM să nu conteste rezultatele alegerilor

 Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care, potrivit rezultatelor preliminare, a cîştigat alegerile primarului în Chişinău, sugerează Partidului Comuniştilor să nu conteste rezultatele alegerilor, dar să vină la primărie şi să muncească împreună.
 
După cum relatează INFOTAG, luni, după ce a participat la şedinţa operativă la primărie în calitate de primar al Chişinăului, Chirtoacă a spus jurnaliştilor că i-a fost foarte dor de primărie şi că a aşteptat cu emoţii rezultatul alegerilor. 
 
«Aşa cum se spune că şcoala este a doua casă pentru elevi, aşa şi primăria este a doua casă pentru mine, aici am petrecut şi voi petrece cel mai mult timp. Sper ca Igor Dodon, contracandidatul meu, să accepte învingerea, să nu facă show şi să conteste rezultatele alegerilor», a spus Chirtoacă.
 
El a menţionat că locuitorii municipiului aşteaptă să vadă îmbunătăţiri ale situaţiei şi schimbări în bine, dar nu ceartă între partide.
 
«Campania electorală a trecut, iar acum toate subdiviziunile municipale trebuie să înceapă munca, ca să putea realiza cît mai rapid promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală. După prezenţa masivă la vot, se vede clar că locuitorii capitalei au aşteptări mari de la noi», a subliniat Chirtoacă.
 
Acesta a promis că, deşi aproape jumătate din locuitorii capitalei au votat pentru Igor Dodon, va avea grijă şi deschidere faţă de toţi.
 
«Să fiu sincer, m-am aşteptat că voi cîştiga aceste alegeri la limită. Cred că prin aceste alegeri s-a pus punct unui şir de scrutine electorale în general în Moldova», a încheiat Chirtoacă.
 
tv7
0