446

Candidatul PCRM la primăria capitalei califică campania electorală drept una agresivă

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Candidatul PCRM la primăria capitalei Igor Dodon a venit în după amiaza zilei de astăzi cu un mesaj final în faţa alegătorilor. El a calificat campania electorală pentru turul doi de scrutin drept "una agresivă, plină de provocări şi acuzaţii", informează MOLDPRES.  
Potrivit lui Dodon, limbajul şi comportamentul contracandidatului său au depăşit limitele bunului simţ, iar acuzaţiile au depăşit limitele permise de lege. De asemenea, candidatul comuniştilor susţine că în ultimele zile unele instituţii de stat se implică în favoarea unor concurenţi electorali.
 
"Decizia Curţii de Apel de renumărare a voturilor în ultima zi de campanie mi se pare stranie. Noi conştientizăm că cei de la guvernare au utilizat resurse administrative şi vom ataca în judecată informaţia făcută publică ieri de Procuratura Generală", a spus Dodon.
 
Dodon a menţionat că va lua atitudine şi în cazul consilierului PCRM, care se presupune că ar fi fost judecat. "În cazul în care se vor adeveri informaţiile, vă promit că el nu va mai face parte din fracţiune", a adăugat Dodon.
 
Ieri, 16 iunie Procuratura Generală a R.Moldova a venit cu o informaţie în care a specificat că Igor Dodon, candidatul comuniştilor la Primăria capitalei a falsificat o parte din paginile Monitorului Oficial al României, în care a fost publicată informaţia despre achiziţionarea troleibuzelor pentru Chişinău.
 
Tot ieri, candidatul PL la primăria capitalei Dorin Chirtoacă, a adus probe şi în cazul consilierului municipal pe lista PCRM, Anatolie Tofan, despre care PL a anunţat că ar avea antecedente penale, notează MOLDPRES.

0