593

Se anunță o campanie murdară pentru turul II al alegerilor locale, susțin analiștii

 “Cine va învinge în turul II, la scrutinul din 19 iunie, e greu de zis, totul depinde de rata de participare a alegătorilor la urnele de vot. Dacă în turul II cetăţenii vor fi mai activi şi rata de participare va depăşi numărul alegătorilor pentru scrutinul din 5 iunie, atunci Dorin Chirtoacă are toate şansele să învingă”. Declaraţia a fost făcută de deputatul PD, Valeriu Guma, la emisiunea Fabrika de la Publika TV.
 
De asemenea, democratul a ţinut să menţioneze, că în cazul în care cetăţenii nu vor participa la alegeri, succesul îi aparţine candidatului PCRM la funcţia de primar al Capitalei, Igor Dodon.
 
De acestă părere este şi vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu, care a precizat că cel mai important este mobilizarea cetăţenilor de a merge la vot. "Fiecare cetăţean trebuie să salveze democraţia în Republica Moldova", a spus acesta.
 
Potrivit analistului politic, Nicolae Chirtoacă, campania electorală pentru al doilea tur de scrutin, va fi una şi mai crâncenă. “Se aşteaptă ca această campanie electorală pentru  alegerea primarului Capitalei, să fie una şi mai dură şi mai murdară”, a punctat analistul politic.
 
publika
0