595

Voronin ameninţă: Dacă nu-l votaţi pe Dodon, Chişinăul se va adânci în mlaştina conflictelor permanente

 
Preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, îndeamnă locuitorii Capitalei să voteze pentru Igor Dodon, în turul II de scrutin al alegerilor locale.
 
Partidul Comuniştilor a expediat o adresare, prin care liderul PCRM spune că timpul experienţelor şi greşelilor este pe sfârşite, iar Chişinăul este între două tăişuri. Vladimir Voronin afirmă că există două scenarii: sau Capitala va deveni un oraş modern, cu adevărat european, sau se va adânci tot mai mult în mlaştina conflictelor permanente şi a scandalurilor de corupţie.
 
Comunistul îndeamnă chişinăuenii să pună capăt acestor procese şi odată cu votul ce-l vor exprima la 19 iunie, să înceapă numărătoarea inversă pentru o istorie nouă în dezvoltarea Capitalei.
 
"De 20 de ani, Capitala ţării este în mâinile unor persoane care nu posedă capacităţi organizaţionale pentru administrarea oraşului şi nu sunt profesionişti. De 20 de ani, gospodăria comunală şi toţi locuitorii municipiului sunt ostatici ai ambiţiilor politicienilor, pentru care puterea în Capitală este doar un instrument pentru rezolvarea problemelor personale", afirmă liderul comuniştilor.
 
Vladimir Voronin se arată încrezut că Igor Dodon şi consilierii din Municipiul Chişinău vor scoate Capitala din ruinele sociale şi vor readuce la viaţă economia şi gospodăria comunală a oraşului.
 
Potrivit datelor oferite de Primăria Capitalei, până în prezent, municipiul a fost condus de 45 de primari, inclusiv Dorin Chirtoacă.
 
publika
0