436

Dodon: Cei care se bucură acum, de-al de Dorin Geoană, mâine vor vedea alte rezultate

  Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
  Au fost făcute publice rezultatele exit-poll-ului, potrivit sondajului, candidatul PCRM a acumulat în Chișinău 41%. Igor Dodon s-a arătat sceptic față de rezultatele sondajului, spunând că acestea încearcă să destabilizeze psihologic observatorii și numărătorii în defavoarea sa.

”Scopul exit-poll-ului este de a destabiliza observatorii, care au o misiune extrem de importantă. Observatorii trebuie șă-și ducă munca până la capăt, iar alegatorii să nu creadă în aceste manipulări și să aștepte datele finale. Cei care se bucură acum, de-al de Dorin Geoană, mâine vor vedea că rezultatele oficiale sunt altele”, a menționat Dodon.

Potrivit exit-poll-ului realizat la comanda Publika TV, Dorin Chirtoacă, candidat PL, a acumulat - 52,7%, Valentina Buliga, candidat PDM - 2,3%, Mihai Godea, candidat independent - 1%.

Nota redacției: La ultimile alegeri prezidențiale din România, Mircea Geoană a fost dat câștigător al scrutinului de sondajele EXIT-POLL. A doua zi dimineață, rezultatele oficiale arătau că alegerile au fost câștigate de Traian Băsescu.  





Sursa: UNIMEDIA

0