2758

Cadouri gratis

 Buna tuturor,
As dori sa va prezint noua strategie de marketing, folosita de un site din Anglia care te rasplateste cu diferite gadget-uri de ultima generatie(televizoare plasma, iphone4, xbox, playstation 3 etc.) sau cu bani in contul PayPal (20 de euro) pt. publicitatea pe care le-o poti oferi tu GRATIS. Click pe acest link sa vedeti toate premile  gifts.kudosnetwork
Din partea banilor nu pot extrage, dar ce cer de la voi e simplu sa ma ajutatsi sa chistig un premiu, sunt dintro familie unde nu pot sami permit asa ceva, unica ce am esire la internet.
Acest site este foarte serios, s-au realizat si reportaje pe CNN si alte canale de televiziune cu privire la premile acordate de acest site, ceea ce demonstreaza ca nu este nici un fel de scamatorie. Pentru a va convinge puteti urmari pe youtube o multime de dovezi de plata si reportajele de la CNN( cautati : Kudos gifts)
 Ce aveti de facut : un cont pe site Kudos dupa care inviti prietenii tai, familia sau pe oricine altcineva(foloseste-ti imaginatia ) sa isi faca cont la randul lui si in functie de pers. pe care le-ai adus pe site poti castiga premii sau bani. Poti alege absolut orice premiu prezentat pe site, fiecare premiu avand un nr. de pers. pe care trebuie sa le aduci pe site pt. a castiga premiul respectiv.(scrie sub fiecare premiu nr. de pers. de exemplu pt. un iPod nano-8Gb : 7 referrals, adica 7 persoane). Daca doriti sa primiti bani in contul PayPal pt. fiecare pers. veti primi 20 de euro.
Aveti de urmat numai 2 pasi simpli :  1. Primul pas este sa va inscrieti pe site Kudos : Clic aici (este necesar sa va scrieti datele corecte deoarece cadoul trebuie sa ajunga la dumneavoastra nu altundeva ). 2. Pasul urmator este sa alegeti una din ofertele disponibile din sectiunea
Inregistrare mai detailata:
1.     Intra pe acest link   de inscriere si scrie adresa de mail la " Sign up now " apoi apasa GO.
2.     Completati datele contului cu date reale. Sunt necesare pentru livrarea cadoului.
3.     Verifica adresa de mail si apasa pe link-ul de verificare.
4.     Selecteaza sectiunea "Offers", acolo vei gasi mai multe oferte printre care Intuit - care este gratuita.
5.     Atunci cand alegi oferta Intuit sau orice alta oferta iti va aparea site-ul lor, unde trebuie sa iti faci cont. Foloseste regulile generale prezentate mai sus. Click pe" Try it for free" daca ai ales site Intuit.
6.    Completeaza datele contului folosind aceeasi adresa de mail ca la contul Kudos. La "Company Name" nu trebuie scris nimic iar la website type : Personal  
7.    Completeaza datele de card. Contul este gratuit, cardul este doar o modalitate de a preveni conturile multiple pe site-ul lor. La "Credit Card Number" trebuie scris numarul cardului (ala lung) la "Card security number" ultimele 3 cifre de pe spatele cardului iar la "Promotion code" nu trebuie scris nimic.

8.    S-ar putea sa fie inca o problema cu cardurile VISA. Singurele 2 rezolvari care sunt pana repara ei problema sunt urmatoarele: necompletarea campului Zip Code (la mine nu a functionat) sau folosirea unui card MasterCard (asta a mers la mine). In ambele cazuri este absolut obligatoriu sa reluati totul de la sectiunea"Offers", altfel sigur va da aceeasi eroare. Cu cardurile Visa apare problema aceasta :" We were unable to process the authorization of your credit card. Please check the card number and try again, or use a different credit card".

            Daca totul merge bine va aparea o pagina in care va scrie :
 

  •  Monthly fee : first 30 days free, $19,99/month thereafter, Amount to be charged: $ 0.00. Puteti da click pe "Purchase" fiindca scrie mai sus "first 30 days free" adica primele 30 de zile gratuite. Apoi "Get Started Now". 

Probabil va intrebati ce castiga cei de la Kudos (cu siguranta ei castiga mult mai mult decat castigam noi, altfel ce rost ar mai avea) : Site-urile disponibile la "Offers" considera ca merita sa-i plateasca pe cei de la Kudos pt fiecare posibil client care vine printr-o oferta de pe site-ul lor, de aceea este nevoie sa va faceti cont si pe unul din site-uri de la sectiunea "Offers". 
Important sa nu va facetsi mai multe conturi de pe un calculator, ca le blocheaza pe toate. Pentru mai multe detalii scrieti pe mail: blajini92@gmail.com

Important e sa activatsi optiunea offers, altfel nu e valabil

Va rog pe totsi care va putetsi inregistra de pe linkul meu, deodata va zic ca nui minciuna... 
 Va multumesc anticipat

0