414

"Victor Bodiu Primar!" PLDM: Este o nouă diversiune electorală

Partidul Liberal Democrat din Moldova declară că dispune de informaţii potrivit cărora, în Chişinău, persoane neidentificate distribuie, în numele PLDM, pliante cu îndemnul către alegători de a-l vota pe Victor Bodiu la funcţia de primar general al capitalei. 

Formațiunea spune într-o declarație de presă că opţiunea sa pentru primăria Chişinăului este actualul primar Dorin Chirtoacă, iar Victor Bodiu reprezintă echipa de candidaţi PLDM pentru Consiliul Municipal.

"După decizia din 6 mai, PLDM şi-a retras toate materialele de promovare a candidatului său la funcţia de primar general, iar pliantele clonate şi distribuite în prezent nu aparţin Partidului Liberal Democrat din Moldova. Distribuirea acestor pliante în numele PLDM este o nouă diversiune electorală menită să inducă o stare de confuzie în rândul alegătorilor", se precizează în textul liberal-democraților.

Liberal-democrații cer organelor abilitate ale statului "să contracareze aceste acţiuni ilegale şi denigratoare la adresa PLDM, să identifice făptaşii şi să-i tragă la răspundere în conformitate cu legea".
unimedia.md
0