392

Ghimpu plictisit de păpuşari şi Consilii consultative: Am obosit de astfel de politică, vreau lucruri mari

În campania electorală pentru alegerile locale, liberalul Mihai Ghimpu, unul dintre liderii Alianţei de guvernare s-a cam ferit de camerele de luat vederi. Şi asta pentru că, spune el, a decis să se implice în campanie cu trup şi suflet, pentru a asigura o bună desfăşurare a acesteia.


Şi totuşi, Mihai Ghimpu spune că este la curent cu toate evenimentele din ultima vreme. În special, cu dispUta dintre premierul Vlad Filat şi preşedintele interimar al ţării, Marian Lupu, pe marginea Consiliului privind reforma organelor de drept. Ghimpu susţine, însă, că preferă să stea departe de cele ce se întâmplă. Cu toate acestea, el consideră că, atât Guvernul, cât şi Preşedinţia, pot avea un organ consultativ privind reforma în Justiţie, iar cearta dintre premier şi şeful interimar al statului ar fi putut fi evitată.


"Sunt la curent cum tot absolut ce se întâmplă şi cu păpuşarii, şi cu Moldtelecom, şi cu MoldovaGaz. Şi cu Consiliile consultative, cu tot absolut. Nu m-am implicat pentru că am înţeles că aici este o supărare ca de copii. Eu am obosit de astfel de politică, eu vreau lucruri mari, prin care să bucurăm cetăţenii", a spus preşedintele PL, Mihai Ghimpu.


publika.md

0