448

Coropceanu: Dodon și Chirtoacă - doi motani hapsâni în jurul unei farfurii cu cârnaț

Dodon seamăna cu un motan gras, care se plimbă în jurul une farfurii cu cârnaț, din care mănâncă Chirtoacă și din care are de gând să mănânce încă mult timp. Și Chirtoacă e asemeni unui motan, dar un motan slab și înrăit, care cât nu ar mânca, nu se îngrașă. Asta pentru că toată energia se consumă pe pretențiile că cineva îi pune permanent bețe în roate.
Declarația aparține candidatului Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al Capitalei, Sergiu Coropceanu. Acesta spune că nu a vrut să-și critice colegii, dar după ce i-a văzut pe cei doi în cadrul primei dezbateri televizate, nu a mai putut tolera minciunile care curg de la ecranele TV.

Potrivit lui Coropcenu, nici unul din ei nu merită să câștige alegerile din 5 iunie, dar forțele politice și banii încearcă să le impună chișinăuienilor că alegerea la 5 iunie trebuie făcută între Igor Dodon și Dorin Chirtoacă.

„Candidatul PL crede că dacă a cumpărat troleibuze și a reparat străzi, nimeni nu mai poate candida la postul de primar. Dar el nu-și dă seama că bani cheltuiți pentru asta sunt ai cetățenilor, nu ai lui. El nu înțelege misiunea omului care are putere, el nu merită putere”, spune Coropceanu.

Nici candidatul PCRM nu este demn pentru fotoliul de edil al Capitalei. „Dodon e omul care a făcut carieră  într-un timp foarte scurt. Dar el își dă seama că PCRM nu are viitor și folosește Partidul Comuniștilor, pentru a obține o funcție în stat și pentru a-și crea propriul partid. El înșeală în mod cinic așteptările electoratului comunist”, este de părere candidatul PSD.
unimedia.md
0