365

Tinerii liberali vor acces liber la internet în Chișinău

 
Organizația Tineretului Partidului Liberal (OTPL) ,,a vânat” voturi pentru Dorin Chirtoacă în Grădina Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, vineri, 20 mai. Tinerii au pus o urnă de vot pe Aleea Clasicilor și au votat ,,simbolic” pentru candidatul liberal la funcția de primar al municipiului. Ulterior, tinerii au solicitat și votul persoanelor care se odihneau în parc. Flash-mobul a purtat denumirea ,, Laptopul tău îl susţine pe Dorin Chirtoacă”.
 
,,Prin această acțiune ne exprimăm recunoștința pentru Dorin Chirtoacă, care ne-a oferit oportunitatea de a utiliza internetul fără fir în mai multe parcuri. De asemenea, este o susținere pentru inițiativele pe care le propune candidatul PL de a extinde accesul la internetul wi-fi în căminele studențești, iar ulterior în tot municipiul Chișinău”, a declarat președintele adjunct al OTPL, Ion Bargan.
 
Unele persoane solicitate, și-au dat votul ,,simbolic” pentru Dorin Chirtoacă, apreciind realizarea candidatului PL, alții însă au refuzat să-și dea votul, spunând că ,,internetul wi-fi este singurul lucru bun pe care l-a făcut Dorin Chirtoacă și nu merită să mai conducă Chișinăul”.
 
În prezent, 20 de licee din Chișinău sunt conectate la sistemul wi-fi cu deservire gratuită, precum și câteva parcuri din Chișinău. Acesta este un proiect social, fiind o colaborare dintre compania StarNet şi Primăria Chişinău.
 
arena.md
0