476

Ion Jigău dă 0-0 pentru duelul Chirtoacă-Dodon. Constantin Tănase spune 3-0

Zero la zero. Aceasta este, în opinia directorului CBS-AXA, Ion Jigău, scorul confruntării de aseară dintre candidatul liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă şi cel comunist, Igor Dodon.

Mai mult, el spune că telespectatorii au rămas derutaţi urmărind dezbaterea dintre cei doi. "Dorin Chirtoacă a cam fugit de problemele legate de gestiunea oraşului şi lucruri legate de problemele oraşului. Domnul Dodon a fugit de cele legate de comunism. Telespectatorii în mare măsură au rămas şi derutaţi. Lupta electorală se duce mai mult pe tărâm ideologic şi în felul acesta uităm de problemele pe care le avem", a punctat Jigău.

Editorialistul Constantin Tănase este de părere că partida de aseară a fost câștigată de candidatul liberal, cu 3 la 0. "Chirtoacă a avut câteva faze bune (cele privind 7 aprilie, comuniştii şi independenţa R. Moldova), lăsându-l practic fără replică pe Dodon. Când Dodon a reuşit să-l atragă pe Chirtoacă pe terenul său (probleme de economie, finanţe, administraţie, management) Chirtoacă s-a ţinut surprinzător de bine, demonstrând că se descurcă profesionist în aceste domenii. Spaţiul emisiunii fiind „feliat” de calupurile de publicitate în trei „runde”, toate trei, deşi la limită, au fost câştigate de Chirtoacă, a explicat Tănase în  editorialul său.

Amintim că după ce și-au dat mai multe întâlniri pe terenurile sportive, la staţia de epurare a apei sau pe străzile Chişinăului, Chirtoacă și Dodon s-au întâlnit aseară, la Fabrika.


publika.md

0