456

Dodon "s-a apucat de muzică". Azi a lansat primul CD

 
Candidatul PCRM la funcţia de primar al Capitalei, Igor Dodon, a prezentat azi, 17 mai, CD-ul "Iubesc Moldova". Acesta reprezintă o compilaţie din 17 piese ale mai multor interpreţi autohtoni, dar şi formaţiuni din ţară. Printre acestea se regăsesc trupele Milenium, Mahagon, Nelu Stratan, dar şi participanţii proiectelor Lume, lume şi Aftershow.
 
Dodon a ţinut să sublinieze că participă la acest eveniment nu în calitate de candidat în alegeri, ci ca om simplu, "care îşi iubeşte ţara şi Capitala", şi a precizat  că nu urmăreşte niciun interes electoral. "Campania socială Iubesc Moldova  nu este limitată de acţiuni politice sau formaţiuni", a precizat acesta.
 
Candidatul PCRM a menţionat că proiectul nu a fost finanţat din fonduri electorale sau personale, ci de către mai mulţi agenţi economici şi persoane simple.
 
Igor Dodon a promis că peste câteva zile, va avea loc următoarea etapă de promovare a "sentimentelor faţă de patrie", dar nu a specificat când anume se va întâmpla acest lucru. Primii care au primit CD-urile au fost reprezentanţii presei.
 
Amintim că pe 7 aprilie, Igor Dodon a lansat campania naţională "Iubesc Moldova".Potrivit deputatului comunist, campania are scopul de-a trezi în rândul tinerilor sentimentul de patriotism.
 
publika
0