582

Filat: În spatele lui Dodon ar putea sta cineva din afara țării

Liderul PLDM, Vlad Filat nu este sigur că Igor Dodon, candidatului PCRM pentru funcția de edil al Capitalei, reprezintă doar interesele comuniștilor. Acesta admite că în spatele lui ar putea sta forțe din afara țării.
„Urmează să vedem al cui candidat este domnul Dodon. Şi vreau să fac o mică precizare – nu am în vedere, că în spatele dânsului ar sta cineva din Republica Moldova. Poate fi sprijinit, şi lucrurile astea vor fi evidente, şi din afara ţării”, a declarat Filat în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Amintim că anterior, președintele liberal-democraților a subliniat că nu l-ar fi retras pe Victor Bodiu, dacă Igor Dodon nu ar fi venit puternic din spate (n.r. vizibilitate, raiting politic).  

Lideru Mișcării AntiMafie, Sergiu Mocanu, susține că Dodon este omul lui Vladmir Plahotniuc. Ultimul însă a negat acuzațiile. „E candidatul meu exact pe atât cât este și al vostru”, a declarat Plahotniuc presei.

În ultima perioadă, Igor Dodon a efectuat câteva vizite la Moscova. În presă s-a vehiculat că scopul acestora este de a găsi finanțatori pentru campania electorală.
unimedia.md
0