424

Dodon către Chirtoacă: Dă drumul la aerul din piept şi potriveşte-ţi mai bine ochelarii pe nas

"Cum era şi de aşteptat, Dorin Chirtoaca iarăşi joacă rolul său tradiţional – cel de victimă. Iar mesajul nepotului liberal este acelaşi de acum 4-5 ani – un mesaj ideologizat, anticomunist şi unionist. Caută prilej pentru victimizare pentru a polemiza pe alte teme decât problemele reale ale Chişinăului". Declaraţia aparţine candidatului PCMR la funcţia de primar al Capitalei, Igor Dodon şi reprezintă un răspund la acuzaţiile lui Dorin Chirtoacă precum că PCRM este autorul materialelor denigratoare în adresa Partidul Liberal.


Dodon menţionează că PCRM cunoaşte această tactică a lui Chirtoacă, de a se autovictimiza, de a-şi deplânge situaţia şi de a da în permanenţă vina pe alţii, de aceea din start au evitat să iasă cu învinuiri şi atacuri împotriva lui.


"Îi recomand domnului Chirtoacă să dea drumul la aerul din piept, să-şi potriveasca mai bine ochelarii pe nas şi să se uite atent în jur, la haosul din municipiu. Şi îi propun să polemizăm pe marginea problemelor reale, nu pe marginea unor probleme virtuale, politizate", a subliniat Dodon.


Comunistul a lansat şi un apel către contracandidaţi: "Lăsaţi deoparte armele, stimaţi contracandidati, avem nevoie de ordine în Capitală, nu de confruntări agresive şi razboaie psihologice".


publika.md

0