1591

Новое супер красивое и честное казино

FORTUNA PALACE, cea mai exclusivistă Sală de Jocuri din inima Bucureştiului cu un nou concept: este prima şi singura sală de jocuri ce are conceptul unui cazino electronic din Las Vegas cu o activitate culturală şi spectacole săptămânale.
FORTUNA PALACE înseamnă:
  • un caleidoscop constant de tombole zilnice, săptămânale şi lunare,
  • 97% - procentajul de câştig al aparatelor şi a jackpot-urilor,
  • restaurant exclusivist si bufet gratuit
  • artificiul evenimentelor mondene,
  • o lume de înaltă societate în strânsă legătură cu confortul casei şi servicii exclusive.
Numai în sala noastră vei gasi un restaurant plin, meniu à la carte si multe meniuri rafinate de la cei mai buni artisti, castigatori ai concursurilor artelor culinare internaţionale.
De asemenea, la dispozitia dumneavoastra, va oferim un bufet cald in fiecare noapte, aperitive si snacks-uri non-stop şi direct la aparatele de joc unde va gasim - ne pasă de DVS! Băuturi gratuite de la barul nostru n-o sa va lase indiferenti. Va asteapta cele mai bune sucuri şi mixuri de bauturi alcoolice.
O sala de jocuri exclusivista – automobile exclusiviste. Trei dintre masinile marca Mercedes sunt gata sa devina ale DVS.
Numai în Palatul Fortunei puteţi vedea cu uşurinţă statisticile cu privire la orice aparat de jocuri - suntem deschisi pentru DVS, noi jucam fair-play.
0