1596

Emotii mari inainte de Eurovision. Zdubii vor ajunge in finala, prezic casele de pariuri

 

Emotiile fierb inainte de marele concurs muzical – Eurovision. Mai putin de 2 saptamani raman pana la startul competitiei. Pe 10 mai va avea loc prima semifinala, iar 2 zile mai tarziu si cea de-a doua, in care isi vor incerca puterile reprezentantii nostri - Zdob si Zdub. Au toate sansele sa treaca in finala, prezic casele de pariuri europene, care deobicei nu dau gres.
 


 


Zdob si Zdub vor evolua pe scena din Dusseldorf pe 12 mai, in cea de-a doua semifinala. Au un numar norocos – 7, insa si concurentii sunt pe masura. Estonia, care va evolua in aceeasi semifinala este considerata una dintre favoritele concursului. Getter Jaani, o tanara de 18 ani, a cucerit deja pariorii din Europa cu piesa “Rockefeller street”. Casele de pariuri ii prezic locul 3 in finala.

Un alt concurent cu sanse mari este suedezul Eric Saade si piesa lui “Popular”. In clasamentul final Suediei i se prezice locul 7.

In acest an Moldova a nimerit intr-o semifinala cu cei 2 vecini ai sai – Ucraina si Romania. Ukraineanca Mika Newton, cu chip angelic si o piesa cu acelasi nume, va canta a 6-a, chiar inainte de zdubi.

Romania este reprezentata in acest an de trupa Hotel FM, care va canta piesa “Chenge”.

In fiecare din cele 2 semifinale participa cate 19 tari. Primii 10 clasati in urma televotingului, vor continua competitia. Astfel, in marea finala vor evolua 25 de tari, 5 dintre care sunt fondatoarele Eurovisionului si intra automat in finala concursului. Cat despre sansele la victorie, acestea sunt mici pentru Moldova, dar si pentru cei 2 vecini ai nostri. Casele de pariuri nu ne prezic nici macar clasarea pe primele 10 pozitii in finala.
 
 

0