758

Reacția lui Filat la "tăișurile" lui Tănase

Liderul PLDM, Vlad Filat, nu vrea să comenteze recentele declarații ale fostului său coleg de partid, Alexandru Tănase. Acesta spune că nu vrea să se întoarcă înapoi și privește spre viitor.

Întrebat dacă în PLDM este dictatură, așa cum a lăsat să se înțeleagă Tănase, Filat a declarat că oamenii și jurnaliștii ar trebui oamenii să se uite în jur, la realizările PLDM. "Era bine să vă uitați cum decurg lucrările congresului, cum sunt oamenii promovați, criteriile, faptul că într-o perioadă atât de scurtă de 3 ani am atins un scor de 30% - asta înseamnă că partidul a reușit multe, indiferent de declarații. Unii rezistă, alții mai puțin", a menționat acesta în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune Moldova1.

Întrebat dacă e adevărat că Alexandru Tănase ar fi aflat din presă despre fuziunea PLDM și AMN, Vlad Filat nu a vrut să comenteze informațiile. "Nu vreau să mă întorc înapoi. Nu vreau să mă întorc la trecut, haideți să discutăm despre viitor", a spus acesta, declarându-se sigur că ministrul Justiției va face o treabă bună la Curtea Constituțională.

Vorbind despre reforma în justiție, președintele liberal-democraților a declarat că aceasta va continua și fără ministrul Tănase. Viitorul ministru al calitățile necesare pentru a duce reforma la bun sfârșit.
unimedia.md
0