697

Chirtoacă către Bodiu: Nu este bine să minţiţi

Şi-a atacat contracandidatul la şefia Primăriei. Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, l-a acuzat pe Victor Bodiu, candidatul PLDM, că minte. Cei doi au avut un schimb de replici la Ediţia Specială de aseară, 17 aprilie, de la Publika TV.


La declaraţia lui Bodiu precum că iniţiativa de a scuti troleibuzele de TVA în mod normal trebuia să vină de la municipiul Chişinău, Chirtoacă a declarat că a trimis un demers la Guvern în acest sens. Candidatul PLDM nu confirmă însă această informaţie. Dimpotrivă, el susţine că nu a primit niciun demers. Dar adaugă că rezultatul final este important. Chirtoacă, în replică, îşi atenţionează contracandidatul că nu este bine să mintă .

Şi când doi se ceartă, al treilea vine cu o soluţie. "Locuitorii municipiului Chişinău au obosit de certuri. A venit timpul să avem o campanie electorală decentă. Să audă cetăţeanul simplu ce va face Bodiu, ce va face Chirtoacă, ce va face Buliga, ce va face celălat candidat, fără atacuri, învinuiri şi minciuni", a propus Valentina Buliga.

Igor Dodon, candidatul PCRM la funcţia de edil al Capitalei, a refuzat invitaţia la ediţia specială de duminică seara de la Publika TV.
publika.md

0