745

Dorin Chirtoaca la cei 4 ani de mariaj cu Primaria. SUPER VIDEO

In cei 4 ani cat s-a aflat la Primarie, Dorin Chirtoaca s-a remarcat prin mai multe iesiri publice demne de showuri televizate. A experimentat mai toate tipurile de mijloace de transport - de la bicicleta pana la tanc, a scapat si cuvinte mai tari in fata colegilor, a fost bruscat de protestatarii pe care venise sa-i impace si si-a etalat puterile la probe sportive. Totul de dragul orasenilor sau camerelor de luat vederi

Conducandu-se de aceasta teorie Dorin  Chirtoaca a testat tot ce misca .

Pentru calatoria cu troleibuzul, primarul a  platit mai mult decat 2 lei. Dorin Chirtoaca a inhatat o amenda de o  mie de lei pentru ca a nu avea permis de  categoria F. Tot atat l-a costat aportul adus la  deszapezirea strazilor din capitala. O amenda mai mica a platit atunci cand a  ramas fara numere de inmatriculare pentru  ca a parcat neregulamentar.

In unele activitati ale Primariei, Dorin  Chirtoaca s-a implicat cu trup si suflet, dar  nu fara camere de luat vederi in jurul sau.

De era frig de ploua, primarul capitalei facea  ce facea si mergea la statia de epurare,  careia i-a dedicat si un slogan bun de  campanie electorala. Uneori implicarea l-a costat nu doar amenzi.

A tinut piept comunistilor din Consiliul  Municipal si a demonstrat ca este si intr-o forma fizica  buna.

Dorin Chirtoaca avea numai 28 de ani si nici  un fir de par alb in cap cand a fost investit  in functia de primar al capitalei. Atunci primarul avea o iubita. Acum la aproape 33 de ani, si grizonat,  Dorin Chirtoaca este unul dintre cei mai  ravniti burlaci din tara.

 


 
protv.md
0