708

Disney Land Tokyo a fost redeschis pentru vizitatori

Viaţa începe să revină la normal în Japonia. Peste 10 mii de oameni s-au adunat, astăzi, la intrarea în parcul de distracţii DisneyLand, din Tokyo, după ce acesta şi-a reluat activitatea. Redeschiderea a coincis cu aniversarea a 28-a de la inaugurarea parcului de distracţie nipon.

Oamenii au fost nespus de fericiţi să se reîntâlnească cu personajele preferate din filmele cu desene animate, în ciuda avertizărilor de radiaţie emise de autorităţi.

Operatorul parcului de distracţii susţine că acesta a rămas, practic, intact în urma sesimului din 11 martie, doar că, pe alocuri, administraţia a presărat pietriş, pentru a opri lichefierea solului.

Potrivit presei locale, din cauza suspendării alimentării cu energie electrică, operatorul DisneyLand intenţionează să instaleze trei generatoare, pentru a putea face faţă fluxului mare de vizitatori.

Una dintre cele mai importante destinaţii de atracţie turistică din Tokyo, DisneyLand, a fost închis pentru vizitatori pe 12 martie, la o zi după seismul cu magnitudinea de 9 pe Richter.
publika.md
0